رستورانها و غذاهای استانبول ترکیه را بیشتر بشناسید
بورک
بورک یکی از غذاهای صبحانه مورد علاقه استانبول است و برای تهیه آن انواع پنیرها و سبزیجات بین لایه های نازک خمیر بسته بندی و سرخ می شوند.
کوکورچ
به گزارش وب سایت آگهی سنگریز به نقل از سفر باتو کوکورچ روده بره کبابی است و گرچه بسیاری از مردم از طعم این غذا بیزارند ، این یکی از محبوب ترین غذاهای خیابانی استانبول است. برای تهیه این غذا ، روده گوشت گوسفندی پس از افزودن ادویه های زیاد ، به دور سیخ پیچیده و کبابی می شود.
همبرگر ایسلاک
یکی از بهترین غذاهای خیابانی استانبول ، همبرگر ترکی به نام Islak Burger است. همبرگر Islak به معنای همبرگر مرطوب است و این نامگذاری به دلیل رطوبت نان همبرگر است. برای تهیه این غذا ، نان های همبرگر را در سس گوجه فرنگی و پیاز قرار داده و سپس در شیشه های شیشه ای قرار می دهیم تا با گذشت زمان پخته شود. این ساندویچ خوشمزه را می توانید در بیشتر خیابان های استانبول و اطراف میدان تقسیم و خیابان استقلال امتحان کنید. خرید تور استنانبول ارزان را اینجا ببینید.
گزلمه
گزلمه یکی از نان های سنتی ترکیه و آناتولی است و در واقع خمیری است که با مواد مختلفی مانند گوشت و سبزیجات پر می شود. غزالمه امروزه یکی از محبوب ترین غذاهای خیابانی استانبول است و شما می توانید در اکثر رستوران ها ، کافه ها و فروشگاه های سیار فروشگاه های سیار ، غذای خوشمزه (Gzelme) سفارش دهید پنیر ، سیب زمینی ، پیاز یا حتی گوشت از محبوب ترین و بهترین غذاهای خیابانی در استانبول هستند.
تاووک پیلاو
آیا تا به حال گوشه ای ایستاده اید و پلو و مرغ خورده اید؟! احتمالاً نه ، اما شما می توانید این تجربه عجیب را در استانبول داشته باشید. یکی از محبوب ترین و بهترین غذاهای خیابانی استانبول غذایی است به نام Tavuk Pilav که چیزی نیست جز برنج سفید همراه با چند قطعه مرغ پخته! غذاهای مخصوص سیار در مناطق مختلف استانبول این مرغ پلو خوشمزه را به صورت گرم و در ظرف های کوچک به فروش می رسانند و مردم محلی و جهانگردان به دنبال غذاهای خوشمزه و مقوی اما سریع Tavuk Pilav را انتخاب می کنند.
رستوران لب دریا
گرایش ساکنان استانبول به غذا خوردن در رستوران های پشت بام از حدود ده سال پیش با تأسیس یک رستوران کنار دریا در خیابان بی اوغلو آغاز شد. صاحب این رستوران اولین نفری بود که به جذابیت ایده ارائه غذاهای با کیفیت ، هنگام تماشای منظره بی نظیر استانبول در گرمای این شهر پی برد. رستوران کنار ساحل اکنون به بالای هتل ریچموند در استقلال stiklâl Caddesi منتقل شده است و دارای همان دیدگاه های قبلی است ، اما منو تغییرات زیادی کرده است. غذاهای معروف شامل ماهی خاردار با برگ های بیکن و چغندر و همچنین سیخ بره با انار است.
میکلا
صاحب این رستوران ، مهمت گورس ، سرآشپز ترک سوئدی ، آشپزخانه رستوران را در قالب یک دوره تئاتر ساخت تا کیفیت و دقت کار خود را نشان دهد. رستوران Mikla در سال 2005 در پشت بام هتل لوکس Marmara Pera تأسیس شد و مناظر خیره کننده ای را ارائه می دهد. منوی رستوران انواع غذاهای ترکی و سوئدی را شامل می شود ، از جمله گوشت بره پهلوی دودی از چوب گیلاس و پیتاچیو (برش های بره سرخ شده با پنیر محلی) میکلا انواع نوشیدنی های محلی ترک را نیز سرو می کند.
رستوران موزه دشنگا
اگر مجموعه بی نظیر نسخه های خطی در موزه Sabanci انگیزه کافی برای سفر به منطقه Emirgan در کرانه های بسفر را نداشته باشد ، مطمئنا رستوران دشنگا در داخل موزه گردشگران را به خود جذب می کند. توسط سرآشپز پیتر گوردون تاسیس شده و بهترین مکان برای لذت بردن از مجموعه ای خلاقانه از غذاهای مدیترانه ای است و در عین حال منظره ای فوق العاده از تنگه بسفر را می گیرد. برخلاف اکثر رستوران های منطقه ، کیفیت غذای این رستوران همیشه در بالاترین سطح خود قرار دارد.
رستوران مزه کنار درخت لیمو
دررستوران مزه کنار ، کارمندان همیشه پیرو دستورالعمل های آشپز مانند راهبه های جدی و بدخلق به نظر می رسند ، اما بعد از چشیدن غذاهای آنها می توانید ببینید که آنها در واقع همه آشپزهای نخبه هستند و واقعاً از کار خود لذت می برند. برای صبحانه بهتر است به انتخاب آشپز اعتماد کنید ، در این صورت از خوردن انواع سبزیجات فصلی سرخ شده در سواحل شمالی دریای اژه مانند گزنه و قاصدک لذت خواهید برد. در مراحل بعدی ، فقط یک ماهی کاملاً سرخ شده یا یک بره آبدار به شما نشان می دهد که معجزه این رستوران به مراتب برتر از سلیقه است.

ستورانها و عذاهای استانبول ترکیه را بیشتر بشناسید
Did you mean رستورانها و غذاهای استانبول ترکیه را بیشتر بشناسید
