در رپرتاژ آگهی تعداد بازدید 248

غذاهای مشهور چینی


مرغ گنگ بائو | Gong Bao Chicken

گنگ بائو غذایی است که در همه ی نواحی چین طرفداران خاص خودش را دارد. این غذا نوعی مرغ کبابی تند است که با انواع آجیل، بخصوص بادام زمینی مخلوط می گردد. برای تهیه ی این غذا مرغ را تکه تکه کرده و کبابی می کنند، پس از آن که مرغ خوب تفت داده شد، سیب زمینی، ذرت و سیر خرد شده را به آن اضافه می کنند. برای بهتر شدن این غذا هر آشپز سبزیجات مورد علاقه ی خود را نیز به این ترکیب اضافه می نماید.

مرغ گنگ بائو سس مخصوصی هم دارد که بسیار شیرین است و یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت این غذاست. توصیه می کنیم این غذا را امتحان کنید زیرا در پخت آن از مواد تازه استفاده می شود و طعم همه ی مواد آن به صورت جداگانه احساس می شود که تجربه ای بسیار جذاب و کمیاب است.

ما پو توفو | Ma Po Tofu

ما پو توفو نام یک غذای خوشمزه است که حدود ۱۰۰ سال قدمت دارد و از خوراکی های قدیمی چین به شمار می رود؛ غذایی با طعم تند و گرم که در آن از گوشت زیادی استفاده می کنند. برای پخت این غذا ابتدا مقدار زیادی پیاز را خرد و سرخ می کنند، گوشت را هم جداگانه پخته و سرخ می نمایند و در آخر این دو مواد را با هم مخلوط می نمایند.

برای پخت ما پو توفو از گوشت گاو استفاده می کنند؛ اما این کار الزامی نیست و دیده شده که از گوشت دیگر حیوانات هم در ما پو توفو استفاده کنند. در نهایت برای خوش طعم کردن بیشترِ ما پو توفو سسی تهیه می کنند که ماده ی اصلی آن شیر است و طعم غذا را بسیار لذیذ می کند. اگر از طعم گوشت سرخ شده خوشتان می آید این غذا یکی از بهترین گزینه ها برای شماست.

دامپلینگ | Dumpling

دامپلینگ غذایی بسیار محبوب است و سابقه ی پخت آن در چین به ۱۸۰۰ سال پیش می رسد. این خوراکی خوشمزه در شمال این کشور به وفور یافت می شود. برای پخت این غذا که به پیراشکی های ما شباهت دارد، گوشت و سبزیجات را با هم تفت داده و سرخ می کنند سپس آن ها را در خمیرهای مخصوص و نازک می پیچند. اندازه دامپلینگ باید به حدی باشد که با یک گاز خورده شود به همین خاطر لازم است برای هر نفر حدود ۶ دامپلینگ آماده شود.

دامپلینگ ها بسیار متنوع هستند؛ در برخی از آن ها از میگو، تکه های مرغ، گوشت خوک یا گاو نیز استفاده می کنند که همین موضوع باعث اختلاف طعم و مزه ی آن ها می گردد. رمز این که دامپلینگ ها خوشمزه تر شوند این است که ابتدا آن ها را بپزید و سپس سرخ کنید.

جالب است بدانید دامپلینگ ها در تور چین آن قدر محبوب هستند که در شب سال نو چینی یکی از اصلی ترین خوراکی ها به حساب می آیند و همچنین در چند سال اخیر در نیویورک نیز طرفداران زیادی پیدا کرده اند، پس حتما این غذای کهن چینی را امتحان کنید.

 

دان جیائو | Dan Jiao

ناحیه ی آنهویی، یکی از بزرگ ترین مناطق کشور چین است که غذاهای معروفی دارد و یکی از محبوب ترین غذاهایش یک جور دامپلینگ تخم مرغ به اسم «دان جیائو» است. مشخصه ی غذای آنهویی سبزیجات تازه و گیاهان معطر وحشی است و از سالم ترین غذاهای محلی به حساب می آیند. برای درست کردن این غذای پرطرفدار خمیر تخم مرغی با گوشت چرخ کرده پر می شود. این غذای سبک و مقوی در جشن سال نوی چینی ها به همراه سوپ خورده می شود.

سوپ آبشش نهنگ

غذاهای استان فوجیان در جنوب شرقی چین یک مشخصه ی معروف دارد: موئاد اولیه ی آنقدر طعم دار می شوند تا مزه ی مشخصی پیدا کنند. مردم این ناحیه برای اینکه مواد اولیه را تازه تازه استفاده کنند از سوپ کمک می گیرند و آن را پر از سبزیجات و پروتئین می کنند. یکی از معروف ترین سوپ های این ناحیه سوپ  آبشش نهنگ است که با آبشش نهنگ، تخم بلدرچین، شاخه های بامبو، گوشت و گیاه جینسنگ درست می شود. برای تهیه ی این سوپ مخصوص یک روز زمان لازم است البته این روزها دیگر به خاطر نگرانی ها از بابت صید نهنگ این سوپ تبدیل به یک غذای کمیاب شده است!

خرچنگ مودار | Hairy Crab

غذاهای استان جیانگسو در شرق چین از سه فرهنگ غذایی مختلف تشکیل شده که در شهرهای نانجینگ، سوژو و یانگژو رواج دارد. از آن جایی که این ناحیه پر از غذاهای دریایی است بسیاری از غذاهای مخصوص این استان بر روی ماهی متمرکز شده است. فرقی نمی کند غذایتان چه باشد؛ در سوپ، خورشت و هر نوع خوراکی قطعا ماهی پیدا می کنید. خرچنگ مودار هم از غذاهای مخصوص محبوب است که سروکله اش در اواخر تابستان و اوایل پاییز در رستوران ها پیدا می شود. این خرچنگ ها اول جوشانده و بعد به همراه یک سس ساده ی زنجبیل و سرکه خورده می شوند تا تازگی گوشت شیرین خرچنگ به خوبی احساس شود.

 

اردک برشته شده پکنی (Peking Roast Duck)

مرغابی پکن یا اردک پکن نوعی خوراک مشهور چینی است که با گوشت مرغابی طبخ می‌شود و دیرینه آن شهر پکن است. تاریخچه این غذای لذیذ به زمان‌های پادشاهی باز می‌گردد و شهرت اصلی آن به دلیل بافت نرم و لطیف گوشت آن است.

درست کردن این غذا که در فهرست غذاهای سلطنتی قرار داشته است، فرآیند پیچیده‌ای دارد و طریقه خوردن این غذا به این صورت است که ابتدا سس لوبیای شیرین روی پنکیک ریخته می‌شود و بعد از آن تکه‌هایی از گوشت اردک بین لایه‌های پنکیک قرار داده می‌شود.

نودل همراه با خمیر سویا (Zhajiangmian)

این غذا از غذاهای مردم شمال چین  در تور ارزان و لحظه آخری چین است و در هر جای چین به روش متفاوتی طبخ می‌شود که نوع پکنی آن با انواع مشابه آن در سایر نقاط جهان رقابت می‌کند. این غذا ترکیبی از گوشت خوک، رشته‌های نودل دست‌ساز، تکه‌های سبزیجات و سس سویا است.

این خوراک در خمیری از سویا مزه‌دار شده و سپس همراه با گوشت خوک سرخ می‌شود. بومیان پکن در فصل تابستان به صورت سرد و در زمستان به صورت گرم آن را میل می‌کنند.


این صفحه را به اشتراک بگذارید